Reteta zilei: Supa de perisoare cu verdeata

Printeaza

Supa de perisoare cu verdeata din: carne de vita, apa, cartofi, orez, morcov, ceapa, usturoi, ulei de masline, patrunjel, marar, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 1/2 kg carne tocata de vita
  • 8 cani de apa
  • 2 cartofi tăiați cuburi
  • 1/4 cană de orez
  • 1 morcov ras
  • 1/2 ceapa tocata marunt
  • 1 cățel de usturoi tocat
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • patrunjel tocat marunt
  • mărar tocat mărunt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Aduceți apa la fierbere. Adăugați orez.

Într-un castron separat, amestecați carnea de vită și usturoiul tocat, adăugați puțin pătrunjel proaspăt și condimentați cu sare și piper după gust.

Amestecati bine. Formati perisoare.

Încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu și rumeniti aproximativ 5 minute intr-o tigaie.

Supa de perisoare cu verdeata

Se adaugă apoi in supă.

Supa de perisoare cu verdeata
Într-o tigaie separată, încălziți 1 lingură de ulei de măsline și sotati ceapa și morcovii timp de aproximativ 5 minute.

Se adaugă in supă.

Condimentează supa cu sare și piper, după gust.

Gatiti inca 5 minute.

Supa de perisoare cu verdeata
Opriți focul. Se garniseste cu pătrunjel tocat și mărar.

Se servește fierbinte.

Supa de perisoare cu verdeata

Supa de perisoare cu verdeata

Supa de perisoare cu verdeata

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Supa de pui cu perisoare de vita

Supa de pui cu perisoare de vita din: carne de pui, apa, busuioc, ceapa, dafin, usturoi, morcovi, patrunjel, frunze de telina, carne tocata de vita, ou, paine inmuiata, sare, piper.   Ingrediente: 1 kg carne de pui 500 ml apa 2 1/2 lingurite busuioc 250 gr ceapa 1 frunza dafin 1 catel usturoi 5 morcovi, […]

 

Supa cu perisoare si legume

Supa cu perisoare si legume din: carne, ou, smantana, sare, morcovi, ceapa, mazare, telina. Ingrediente: 250 g carne tocată de curcan un ou o linguriţă smântână un praf sare 2 morcovi o ceapă 100 g mazăre o rădăcină păstârnac o felie dintr-o rădăcină de ţelină un ardei gras 1/2 legătură pătrunjel   Mod de preparare: […]

 

Supa cu perisoare si smantana 

Supa cu perisoare si smantana din: carne, ou, smantana, sare, morcovi, ceapa, mazare, telina. Ingrediente: 250 g carne tocată un ou o linguriţă smântână un praf sare 2 morcovi o ceapă 100 g mazăre o rădăcină păstârnac o rădăcină de ţelină un ardei gras   Mod de preparare: Carnea se amestecă bine cu oul şi un […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.