Cascaval pane, in faina si pesmet

Printeaza

Cascaval pane, in faina si pesmet din: cascaval, oua, grasime, pesmet.

Retete culinare

Ingrediente:

  • 12 felii cascaval
  • 1-2 oua
  • 2 linguri grasime
  • 1 lingura faina
  • pesmet

 

 

Mod de preparare

Cascavalul taiat felii de grosimea unui deget se da prin faina, ou, pesmet si iarasi ou.

Se prajeste in grasime incinsa.

Se poate face si dintr-o compozitie groasa din ou batut cu faina si putin lapte

Se serveste fierbinte

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

 

Cascaval pane

Reteta clasica: Cascaval pane

Cascaval pane din: cascaval, ulei, ou, faina, pesmet. Ingrediente: 150 g caşcaval ulei 1 ou făină pesmet   Mod de preparare: Caşcavalul se taie în felii mai mari şi mai groase (1-1,5 cm). Feliile se dau prin făină, ou bătut şi apoi pesmet. După aceea, sunt prăjite pe ambele părţi într-o tigaie cu ulei încins […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.