Cascaval pane, in faina si pesmet
PrinteazaCascaval pane, in faina si pesmet din: cascaval, oua, grasime, pesmet.
Ingrediente:
- 12 felii cascaval
- 1-2 oua
- 2 linguri grasime
- 1 lingura faina
- pesmet
Mod de preparare
Cascavalul taiat felii de grosimea unui deget se da prin faina, ou, pesmet si iarasi ou.
Se prajeste in grasime incinsa.
Se poate face si dintr-o compozitie groasa din ou batut cu faina si putin lapte
Se serveste fierbinte
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta clasica: Cascaval pane
Cascaval pane din: cascaval, ulei, ou, faina, pesmet. Ingrediente: 150 g caşcaval ulei 1 ou făină pesmet Mod de preparare: Caşcavalul se taie în felii mai mari şi mai groase (1-1,5 cm). Feliile se dau prin făină, ou bătut şi apoi pesmet. După aceea, sunt prăjite pe ambele părţi într-o tigaie cu ulei încins […]
Pofta buna!