Budinca de taietei cu sunca

Printeaza

Budinca de taietei cu sunca din: taietei, unt, sunca, smantana, oua, pesmet si sare.

retete

Ingredinte:

  • 500 g taietei
  • 50 g unt
  • 250 g sunca
  • 150 g smantana
  • 2 oua
  • 1 lingura pesmet
  • sare

 

 

Mod de preparare

Taieteii fierti fierti in apa cu sare si strecurati se amesteca cu untul, sunca taiata marunt,  galbenusurile, albusurile batute spuma si smintina.

Se unge o forma cu unt, se presara cu  pesmet si se toarna compozitia.

Se rumeneste la cuptor si se serveste imediat.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.