Ciolan umplut

Printeaza

O reteta de ciolan de porc umplut, ceapa, usturoi, ou, morcov, sfecla, verdeata, sare si piper.

 

Ingrediente :  Ciolan umplut

  • 1 ciolan de porc
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ou
  • 1 morcov fiert
  • 2-3 felii de sfeclă fiartă
  • verdeaţă
  • piper
  • sare

 

 

Mod de preparare :

Cu un cuţit bine ascuţit scoţi osul şi carnea de pe ciolan şi păstrezi şoriciul. Dai carnea prin maşina de tocat, împreună cu ceapa, adaugi usturoiul pisat, sarea, piperul şi oul.

Aşezi carnea pe şoriciul ciolanului în strat subţire, pui câteva felii de sfeclă şi morcovul fiert şi refaci forma cio­lanului, legându-l cu sfoară.

Aşezi ciolanul într-o tavă, îi pui apă cât să-l cuprindă până la jumătate, adaugi 2 linguri de ulei şi-l dai la cuptor pentru 20-25 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.