Ciolan umplut
PrinteazaO reteta de ciolan de porc umplut, ceapa, usturoi, ou, morcov, sfecla, verdeata, sare si piper.
- 1 ciolan de porc
- 1 ceapă
- 2 căţei de usturoi
- 1 ou
- 1 morcov fiert
- 2-3 felii de sfeclă fiartă
- verdeaţă
- piper
- sare
Mod de preparare :
Cu un cuţit bine ascuţit scoţi osul şi carnea de pe ciolan şi păstrezi şoriciul. Dai carnea prin maşina de tocat, împreună cu ceapa, adaugi usturoiul pisat, sarea, piperul şi oul.
Aşezi carnea pe şoriciul ciolanului în strat subţire, pui câteva felii de sfeclă şi morcovul fiert şi refaci forma ciolanului, legându-l cu sfoară.
Aşezi ciolanul într-o tavă, îi pui apă cât să-l cuprindă până la jumătate, adaugi 2 linguri de ulei şi-l dai la cuptor pentru 20-25 minute.
Pofta buna!