Marinata pentru pui

Printeaza

Marinata pentru pui din: sos de soia, apa, ulei, ceapa deshidratata, seminte de susan, zahar, ghimbir, ardei rosu deshidratat, pudra de usturoi.

Sos nemtesc

Ingrediente:

  • 120 ml sos de soia
  • 60 l apa
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri ceapa deshidratata
  • 2 linguri seminte de susan
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita ghimbir
  • 1/8 lingurita ardei rosu deshidratat
  • 3/4 lingurita pudra de usturoi

 

Mod de preparare:

Amestecati toate ingredientele. Marinati puiul peste noapte.

A doua zi dati la cuptor aproximativ 1 ora la 170C.

Sau pastrati marinata la frigider maxim 1 saptamana intr-o punga care se inchide ermetic.

 

 

 

Savurati!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Marinata pentru peste, cu patrunjel si coriandru

Marinata pentru vanat

Marinata pentru vanat: vin alb, otet, ulei, dafin, sare, boabe de piper. Ingrediente: 200 ml de vin alb 4 linguri de oţet 3 linguri de ulei 3-4 foi de dafin o linguriţă de sare o linguriţă de boabe de piper   Mod de preparare: Se curăţă carnea de piele, se spală foarte bine în mai […]

retete

Marinată pentru macerarea rapidă a cărnii de vânat

Marinată pentru macerarea rapidă a cărnii de vânat In cazul în care avem vânat tânăr sau dacă avem nevoie să-l preparăm în aceeaşi zi în care a fost vânat, atunci, în loc să se pună carnea pentru 2-3 zile la marinat, se pune pentru 2-3 ore la macerat (marinare rapidă). Pentru 2-3 kg carne de […]

 

 

 

Savurati!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.