Spanac sote cu aroma de usturoi

Printeaza

Spanac sote cu aroma de usturoi din: unt, spanac, usturoi, fileuri de ansoa.

Spanacul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitamina A, vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, calciu, potasiu și magneziu.

Spanacul este bogat în antioxidanți, cum ar fi beta-carotenul și luteina, care pot ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a deteriorării provocate de radicalii liberi.

Vitamina C din spanac poate ajuta la întărirea sistemului imunitar, contribuind la lupta împotriva infecțiilor și la recuperarea mai rapidă.

 

Ingrediente:

  • 3 linguri unt
  • 1 kg spanac, spalat si uscat
  • 1 catel usturoi
  • 1-2 fileuri de ansoa

 

 

Mod de preparare:

Incalziti untul, incorporati spanacul si usturoiul si sotati cateva minute.

Presarati ansoa tocat si serviti.

Spanac sote cu aroma de usturoi

6 portii, fiecare contine

  • 5gr carbohidrati
  • 4gr fibra
  • 5gr proteina

In caz ca nu va place ansoa, o puteti omite.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Quiche Lorraine cu Ciuperci și Spanac – Rețetă delicioasă și sănătoasă

Quiche Lorraine cu Ciuperci și Spanac – Rețetă delicioasă și sănătoasă din: aluat pentru tarta, ciuperci, spanac, ceapa, branza de capra, oua, smantana, ulei de masline, sare, piper.   Ingrediente: 1 foaie de aluat pentru tartă (poate fi cumpărată sau făcută acasă) 200g ciuperci tăiate felii 150g spanac proaspăt sau congelat 1 ceapă mică, tocată […]

Suc Verde Revigorant cu spanac si mere

Suc Verde Revigorant cu spanac si mere din: frunze de spanac, mere, castravete, lamaie, ghimbir, apa. Acest suc verde revigorant este bogat în nutrienți esențiali, precum vitamina C din lămâie, fibre din frunzele de spanac și antioxidanți din măr și ghimbir. Ingrediente: 2 căni de frunze proaspete de spanac 1 măr mare, tăiat în bucăți […]

Supă de spanac cu lapte de soia

Supă de spanac cu lapte de soia din: spanac, ceapa, unt, lapte de soia, zeama de lamaie, piper si sare. Ingrediente: 900 de grame de spanac 1 ceapă tocată 30 grame de unt 500 mililitri de lapte din soia Zeama de la o lămâie Piper şi sare după gust   Mod de preparare: Rezultatul final […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.