Quiche Lorraine cu Ciuperci și Spanac – Rețetă delicioasă și sănătoasă din: aluat pentru tarta, ciuperci, spanac, ceapa, branza de capra, oua, smantana, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 1 foaie de aluat pentru tartă (poate fi cumpărată sau făcută acasă) 200g ciuperci tăiate felii 150g spanac proaspăt sau congelat 1 ceapă mică, tocată […]
Spanac sote cu aroma de usturoi
PrinteazaSpanac sote cu aroma de usturoi din: unt, spanac, usturoi, fileuri de ansoa.
Spanacul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitamina A, vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, calciu, potasiu și magneziu.
Spanacul este bogat în antioxidanți, cum ar fi beta-carotenul și luteina, care pot ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a deteriorării provocate de radicalii liberi.
Vitamina C din spanac poate ajuta la întărirea sistemului imunitar, contribuind la lupta împotriva infecțiilor și la recuperarea mai rapidă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Incalziti untul, incorporati spanacul si usturoiul si sotati cateva minute.
Presarati ansoa tocat si serviti.
Spanac sote cu aroma de usturoi
6 portii, fiecare contine
- 5gr carbohidrati
- 4gr fibra
- 5gr proteina
In caz ca nu va place ansoa, o puteti omite.
Pofta buna!
Suc Verde Revigorant cu spanac si mere
Suc Verde Revigorant cu spanac si mere din: frunze de spanac, mere, castravete, lamaie, ghimbir, apa. Acest suc verde revigorant este bogat în nutrienți esențiali, precum vitamina C din lămâie, fibre din frunzele de spanac și antioxidanți din măr și ghimbir. Ingrediente: 2 căni de frunze proaspete de spanac 1 măr mare, tăiat în bucăți […]
Supă de spanac cu lapte de soia
Supă de spanac cu lapte de soia din: spanac, ceapa, unt, lapte de soia, zeama de lamaie, piper si sare. Ingrediente: 900 de grame de spanac 1 ceapă tocată 30 grame de unt 500 mililitri de lapte din soia Zeama de la o lămâie Piper şi sare după gust Mod de preparare: Rezultatul final […]
Pofta buna!