Pulpa de iepure impanata cu slanina
PrinteazaO reteta de pulpa de iepure impanata cu slanina din: pulpa de iepure, otet, slanina, usturoi, piper, foid e dafin si cuisoare.
- 1 pulpă de iepure
- oţet
- slănină
- usturoi
- piper
- foi de dafin
- cuişoare
Mod de preparare:
Pulpa de iepure o punem în oţet şi o lăsăm 6 ore la rece. După 6 ore o scoatem din oţet şi o spălăm bine cu apă rece. Carnea o desfacem de os. Impănăm carnea cu slănină presărată cu piper.
Rulăm carnea ca pe o ruladă şi o legăm cu o aţă. O punem în vas şi o frigem 10 minute conform principiului general de frigere. După aceea facem focul mic şi o mai frigem cel puţin 20 minute, pe ambele părţi. Adăugăm usturoiul, foile de dafin, cuişoarele şi zeama.
Pulpa de iepure o putem servi garnisită cu diferite adaosuri sau rece, tăiată felii.
Poftă bună!