Pulpa de iepure impanata cu slanina

Printeaza

O reteta de pulpa de iepure impanata cu slanina din: pulpa de iepure, otet, slanina, usturoi, piper, foid e dafin si cuisoare.

Ingrediente:Pulpa de iepure impanata cu slanina

  • 1 pulpă de iepure
  • oţet
  • slănină
  • usturoi
  • piper
  • foi de dafin
  • cuişoare

 

Mod de preparare:

Pulpa de iepure o punem în oţet şi o lăsăm 6 ore la rece. După 6 ore o scoatem din oţet şi o spălăm bine cu apă rece. Carnea o desfacem de os. Impănăm carnea cu slănină pre­sărată cu piper.

Rulăm carnea ca pe o ruladă şi o legăm cu o aţă. O pu­nem în vas şi o frigem 10 mi­nute conform principiului general de frigere. După aceea facem focul mic şi o mai frigem cel puţin 20 minu­te, pe ambele părţi. Adăugăm ustu­roiul, foile de dafin, cuişoarele şi zeama.

Pulpa de iepure o putem servi garni­sită cu diferite adaosuri sau rece, tăiată felii.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.