Vinete cu sunca

Printeaza

 

 

O reteta delicioasa de vinete cu sunca, cascaval, rosii, ceapa, ulei, piper si sare.Vinete cu sunca

Ingrediente:

  • 6 vinete mici
  • 4 felii de şuncă
  • 150 g caşcaval
  • 1 kg roşii
  • 1 ceapă
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli vinetele, le tai în jumătate, le presari cu sare şi le laşi deoparte. Decojeşti roşiile, le tai mărunt, toci şi ceapa şi le căleşti împreună 20 de minute, până obţii un sos legat.Il treci prin mixer şi-l laşi să se răcească.

Ungi vinetele cu puţin ulei şi le coci în cuptor timp de 30 de minute. Le scoţi, pui şunca peste ele şi o parte din caşcaval tăiat felii, acoperi cu sosul de roşii, presari caşcavalul rămas şi dai la cuptor pentru încă 25 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.