Steak cu verdeata si ciuperci

Printeaza

O reteta absolut delicioasa de steak cu verdeata si ciuperci din: patrunjel, ciuperci, morcovi, unt, sare, piper, carne, ulei de floarea soarelui si unt cu verdeata.

Ingrediente:Steak cu verdeata si ciuperci

  • 1 legătură de pătrunjel
  • 250 g de ciuperci
  • 1 legătură de morcovi
  • 1 lingură de unt
  • sare
  • piper
  • 4 bucăţi de carne (a 180 g)
  • 1 lingură de ulei de floarea soarelui
  • 40 g de unt cu verdeaţă

 

Mod de preparare:

Spălaţi pătrunjelul, apoi tocaţi-l mărunt. Curăţaţi ciupercile şi tăiaţi-leîn patru. Curăţaţi morcovii, apoi tăiaţi-i rondele. Incingeţi untul într-o tigaie cu fundul dublu. Căliţi acolo ciupercile şi morcovii cca. 5 minute şi turnaţi puţină apă.

Condimentaţi-le cu sare şi piper. Adăugaţi pătrunjelul. Spălaţi carnea şi uscaţi-o pe un şervet de bucătărie. încingeţi uleiul într-o a doua tigaie şi prăjiţi carnea pe fiecare parte câte 3-4 minute. Luaţi-o de pe foc şi condimentaţi-o cu sare şi piper, înfăşuraţi-o în folie de aluminiu şi lăsaţi-o să se liniştească.

Aşezaţi carnea pe farfurii împreună cu amestecul de legume, morcovi şi ciuperci. împărţiţi untul cu verdeaţă în 4 bucăţi şi aşezaţi-le peste carne.

Steak cu verdeata si ciuperci

Steak cu verdeata si ciuperci

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.