din: varza, quinoa, morcovi, ceapa, usturoi, ardei, ciuperci, ulei, boia, sare, piper, cimbru, bulion, apa. Ingrediente 1 varză mare, frunzele desfăcute 1 cană quinoa, spălată și scursă 2 morcovi medii, rasați 1 ceapă mare, tocată mărunt 3 căței de usturoi, zdrobiți […]
Ciorba mexicana
PrinteazaCiorba mexicana din: carne de porc, ceapa, fasole, rosii in bulion, sare, piper, otet, zahar, ulei si ardei iute.
Ingrediente:
- 1/2 kg carne porc
- 3 cepe mari
- 1 doză fasole albă (420 g)
- 1 doză fasole colorată (420 g)
- 1 doză roşii în bulion decojite (420 g)
- 1 linguriţă sare
- 1/2 linguriţă piper
- 1/2 linguriţă oţet
- 1 linguriţă zahăr
- 125 ml ulei
- 11/2 apă
- ardei iute
Mod de preparare:
Ciorba mexicana: Tai ceapa mărunt, iar carnea cubuleţe. Prăjeşti carnea în 125 ml ulei până se rumeneşte. Adaugi ceapa şi căleşti mai departe totul, până se înmoaie bine ceapa.
Torni 11/2 apă şi laşi să fiarbă pe foc mic. între timp tai roşiile mărunt şi le adaugi în ciorbă când carnea este aproape fiartă.
Adaugi fasolea colorată, fasolea albă cu zeama din conservă, sare, piper, oţet, zahăr, ardei iute.
Pofta buna!
Vinegreta cu Tabasco este o versiune inedită și plină de savoare a clasicului dressing de salată, care adaugă un strop de picant la orice fel de mâncare. Această variantă combină caracteristicile tradiționale ale unei vinegrete – o emulsie de ulei și oțet – […]
Incoming search terms:
- ciorba mexicana