Ciorba mexicana
Printeaza
O reteta delicioasa de ciorba mexicana din: carne de porc, ceapa, fasole, rosii in bulion, sare, piper, otet, zahar, ulei si ardei iute.
Ingrediente:
- 1/2 kg carne porc
- 3 cepe mari
- 1 doză fasole albă (420 g)
- 1 doză fasole colorată (420 g)
- 1 doză roşii în bulion decojite (420 g)
- 1 linguriţă sare
- 1/2 linguriţă piper
- 1/2 linguriţă oţet
- 1 linguriţă zahăr
- 125 ml ulei
- 11/2 apă
- ardei iute
Mod de preparare:
Tai ceapa mărunt, iar carnea cubuleţe. Prăjeşti carnea în 125 ml ulei până se rumeneşte. Adaugi ceapa şi căleşti mai departe totul, până se înmoaie bine ceapa.Torni 11/2 apă şi laşi să fiarbă pe foc mic. între timp tai roşiile mărunt şi le adaugi în ciorbă când carnea este aproape fiartă.
Adaugi fasolea colorată, fasolea albă cu zeama din conservă, sare, piper, oţet, zahăr, ardei iute.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciorba mexicana