Ciorba mexicana

Printeaza

Ciorba mexicana din: carne de porc, ceapa, fasole, rosii in bulion, sare, piper, otet, zahar, ulei si ardei iute.

Ingrediente:

  • 1/2 kg carne porc
  • 3 cepe mari
  • 1 doză fasole albă (420 g)
  • 1 doză fasole colo­rată (420 g)
  • 1 doză roşii în bulion decojite (420 g)
  • 1 linguriţă sare
  • 1/2 linguriţă piper
  • 1/2 linguriţă oţet
  • 1 linguriţă zahăr
  • 125 ml ulei
  • 11/2 apă
  • ardei iute

 

Mod de preparare:

Ciorba mexicana: Tai ceapa mărunt, iar carnea cubuleţe. Prăjeşti carnea în 125 ml ulei până se rumeneşte. Adaugi ceapa şi căleşti mai departe totul, până se înmoa­ie bine ceapa.

Torni 11/2 apă şi laşi să fiar­bă pe foc mic. între timp tai roşiile mărunt şi le adaugi în ciorbă când carnea este aproape fiartă.

Adaugi fasolea colorată, faso­lea albă cu zeama din con­servă, sare, piper, oţet, zahăr, ardei iute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Vinegreta cu Tabasco

Vinegreta cu Tabasco este o versiune inedită și plină de savoare a clasicului dressing de salată, care adaugă un strop de picant la orice fel de mâncare. Această variantă combină caracteristicile tradiționale ale unei vinegrete – o emulsie de ulei și oțet – […]

 

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • ciorba mexicana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.