Papricas de miel
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de papricas de miel din: carne de miel, ulei, ceapa, bulion de tomate, boia dulce, cartofi, cimbru, verdeata, sare si piper.
- 750 g carne de miel
- 150 g ulei
- 400 g ceapa
- 50 g bulion de tomate
- putina boia dulce
- cartofi
- fire de cimbru
- 1 legatura verdeata
- piper
- sare
Mod de preparare:
Cureţi carnea de miel die pieliţe, o speli, o tai în buicăţi, o sărezi şi o prăjeşti în ulei. Apoi scoţi carnea şi, în ulleiul rămas, căleşti ceapa, cujrăţată şi tăiată mărunt.
Stingi apoi cu bulion desfăcut îm apă. Pui carnea în acest sos şi potriveşti gustul de sare, piper şi cimbru.
Cureţi cartofii, îi tai cuburi, îi pui în sos şi continui fierberea până când cartofii sunt fierţi. Serveşti papricaşul cu verdeaţă tocată deasupra.
Papricas de miel
Poftă bună!
Incoming search terms:
- papricas de miel