Papricas de miel

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de papricas de miel din: carne de miel, ulei, ceapa, bulion de tomate, boia dulce, cartofi, cimbru, verdeata, sare si piper.

Ingrediente:Papricas de miel

  • 750 g carne de miel
  • 150 g ulei
  • 400 g ceapa
  • 50 g bulion de tomate
  • putina boia dulce
  • cartofi
  • fire de cimbru
  • 1 legatura verdeata
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi carnea de miel die pieliţe, o speli, o tai în buicăţi, o sărezi şi o prăjeşti în ulei. Apoi scoţi car­nea şi, în ulleiul rămas, căleşti ceapa, cujrăţată şi tăiată mărunt.

Papricas_de_miel_1

Stingi apoi cu bulion desfăcut îm apă. Pui carnea în acest sos şi potriveşti gus­tul de sare, piper şi cimbru.

Papricas_de_miel_2

Cureţi cartofii, îi tai cuburi, îi pui în sos şi continui fierbe­rea până când cartofii sunt fierţi. Serveşti papricaşul cu verdeaţă tocată deasupra.

Papricas_de_miel_3

Papricas de miel

Papricas de miel

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • papricas de miel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.