Musaca de fasole galbena

Printeaza

 

 

O reteta delicioasa de musaca de fasole galbena, carne tocata, ceapa, ulei, oua, pasta de toMusaca de fasole galbenamate, zahar, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 kg fasole păstăi
  • 1/2 kg carne tocată
  • 5 cepe
  • ulei
  • 4 ouă
  • 3 linguri pastă tomate diluată cu o cană jumătate de apă
  • o linguriţă cu vârf zahăr tos
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Fierbi păstăile galbene late şi le laşi la răcit. Tai mărunt cele 5 cepe şi le căleşti în puţin ulei. Separat, căleşti carnea tocata pana isi schimba culoarea, dupa care o amesteci cu ceapa călită. Amesteci carnea cu cele 4 ouă, sare, piper după gust. Ungi cu margarină o cratiţă sau un vas de yena, de 3-4 kg şi pui, în straturi, păstăile călite şi alternezi cu stra­turi de carne tocată şi călită.

Ultimul strat să fie de păs­tăi. Apoi apeşi bine totul cu mâna şi torni 2 ouă bătute cu pastă de tomate, în care pui o linguriţa cu vârf de zahăr. Dai totul la cuptor 50 minute, la foc potrivit, şi o serveşti ca felul doi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.