Antricot de vita cu bere si legume

Printeaza

 

O reteta delicioasa de antricot de vita cu bere si legume din: antricot de vita,  morcovi, ceapa, foi de dafin, cartofi, verdeata, coajaAntricot de vita cu bere si legume de lamaie, grasime, cimbru, oregano, sare si piper.

Ingrediente:

  • 400 g antricot de vită
  • 2-3 morcovi
  • 1 ceapă
  • foi de dafin
  • 2-3 cartofi
  • verdeaţă
  • 250 ml bere
  • coajă de lămâie
  • 25 g grăsime
  • cimbru
  • oregano
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Tai rondele morcovii şi ceapa julien. Cartofii tăiaţi cubuleţe îi pui la fiert separat. Căleşti antricotul de vită în puţină grăsime cu oregano şi cimbru.Intr-un vas de yena, pui coaja de lămâie, antricotul călit, foile de dafin mărunţite, mor­covii, ceapa şi adaugi berea.

Dai la cuptor 60 de minute. Serveşti antricotul alături de legume şi cartofii nature.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.