Antricot de vita cu bere si legume
Printeaza
O reteta delicioasa de antricot de vita cu bere si legume din: antricot de vita, morcovi, ceapa, foi de dafin, cartofi, verdeata, coaja de lamaie, grasime, cimbru, oregano, sare si piper.
Ingrediente:
- 400 g antricot de vită
- 2-3 morcovi
- 1 ceapă
- foi de dafin
- 2-3 cartofi
- verdeaţă
- 250 ml bere
- coajă de lămâie
- 25 g grăsime
- cimbru
- oregano
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tai rondele morcovii şi ceapa julien. Cartofii tăiaţi cubuleţe îi pui la fiert separat. Căleşti antricotul de vită în puţină grăsime cu oregano şi cimbru.Intr-un vas de yena, pui coaja de lămâie, antricotul călit, foile de dafin mărunţite, morcovii, ceapa şi adaugi berea.
Dai la cuptor 60 de minute. Serveşti antricotul alături de legume şi cartofii nature.
Poftă bună!