Pui cu Portocale și Rozmarin din: pui, portocale, rozmarin, ulei, sare, piper, miere, supa. Această combinație rafinată, în care dulceața portocalelor și aroma pătrunzătoare a rozmarinului se împletesc perfect cu suculența cărnii de pui, va transforma orice cină într-o ocazie specială. Descoperiți cum să pregătiți acest deliciu culinar, care nu doar că va încânta papilele […]
Mini pizza
PrinteazaMini pizza
Ingrediente:
- 300 g făină
- 1/2 cub de drojdie
- 2 linguri ulei de măsline
- 1/2 linguriţă sare.
- în plus:
- 1 ceapă
- 1 căţel de usturoi
- 2 linguri ulei
- 500 g roşii bucăţi
- 2 linguri pastă de roşii
- sare,
- piper
- 400 g legume (dovlecei, ciuperci, ardei)
- 200 g mozarella
- 2 linguri verdeaţă tocată
Mod de preparare:
Mini pizza: Cerneţi făina într-un castron, fărâmiţaţi acolo drojdia şi amestecaţi cu 125 ml apă călduţă şi făina. Acoperiţi aluatul şi lăsaţi-l circa 30 de minute să crească. Tocaţi ceapa şi usturoiul şi căliţi-le în ulei.
Adăugaţi roşiile şi pasta de roşii, fierbeţi 10 minute şi condimentaţi. Incingeţi cuptorul la 200°C. Fărâmiţaţi brânza şi tocaţi legumele.
Tăiaţi aluatul în 24 de bucăţi, aplatizaţi-le şi aşezaţi-le pe o tavă unsă în prealabil cu ulei. Turnaţi sosul de roşii, toppin-gul, verdeaţa şi daţi totul la cuptor circa 15 minute.
Pofta buna!
Supă de Linte cu Chorizo și Pecorino
Supă de Linte cu Chorizo și Pecorino din: linte, chorizo, ceapa, morcovi, usturoi, supa, ulei, paprika, sare, piper, pecorino. Când temperaturile scad și căutăm confort în farfuria noastră, Supa vine ca o îmbrățișare caldă, reconfortantă. Combinația robustă de linte, fie ea roșie sau verde, cu textura picantă a chorizo-ului și bogăția brânzei Pecorino Romano, creează […]