Mini pizza

Printeaza

Mini pizza

Ingrediente:Mini pizza

  • 300 g făină
  • 1/2 cub de drojdie
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1/2 linguriţă sare.
  • în plus:
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 500 g roşii bucăţi
  • 2 linguri pastă de roşii
  • sare,
  • piper
  • 400 g legume (dovlecei, ciuperci, ardei)
  • 200 g mozarella
  • 2 linguri verdeaţă tocată

 

Mod de preparare:

Cerneţi făina într-un castron, fărâmiţaţi acolo drojdia şi amestecaţi cu 125 ml apă călduţă şi făina. Acoperiţi aluatul şi lăsaţi-l circa 30 de minute să crească. Tocaţi ceapa şi usturoiul şi căliţi-le în ulei.

Adăugaţi roşiile şi pasta de roşii, fierbeţi 10 minute şi condimentaţi. Incin­geţi cuptorul la 200°C. Fărâmiţaţi brânza şi tocaţi legumele.

Tăiaţi aluatul în 24 de bucăţi, aplatizaţi-le şi aşezaţi-le pe o tavă unsă în prealabil cu ulei. Turnaţi sosul de roşii, toppin-gul, verdeaţa şi daţi totul la cuptor circa 15 minute.

Mini pizza

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.