Tarta cu legume si branza de capra din: aluat, praz, unt, cimbru, lapte, nucsoara, oua, branza de capra, alune de padure, salata de rosii. Ingrediente: 350g de aluat fraged gata întins 500g de praz, feliat foarte subţire 25g de unt 4 fire de cimbru, frunzele culese 300ml de lapte 1/2 nucşoară proaspătă, rasă 4 ouă […]
Tartă cu legume si branză de vaci
PrinteazaTartă cu legume si branză de vaci faina, branza de vaci, unt, drojdie, sare, rosii, masline, ardei gras, ciuperci, boabe de porumb, cascaval, oua, ulei
pentru aluat:
- 250 g făină
- 250 g brânză de vaci
- 250 g unt
- 10 g drojdie
- sare
pentru umplutură:
- 200 g roşii
- 100 g măsline
- un ardei gras roşu
- 100 g ciuperci
- 100 g boabe de porumb
- 200 g caşcaval
- 3 ouă
- ulei
Mod de preparare:
Intr-un vas se amestecă bine untul cu brânza de vaci, adăugându-se drojdia, sarea şi făina.
Se omogenizează şi se întinde aluatul într-o formă de tartă unsă cu ulei.
Legumele se taie în cubuleţe (exceptând ciupercile, care se feliază, şi boabele de porumb), iar caşcavalul se dă pe râzătoare. Se amestecă bine legumele, caşcavalul şi ouăle.
Această compoziţie se aşază peste aluat, se nivelează şi se lasă în cuptor până când se rumeneşte puţin deasupra.
Se serveşte tăiată în felii, alături de salată.
Tartă cu legume
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Tarta cu branza si legume
Tarta cu branza si legume din: cartofi, aluat foietaj, lapte, rosii, branza, rozmarin, sare, piper, ulei de masline. Ingrediente: 500 g cartofi mici 375 g aluat foietaj lapte pentru uns 2-3 roşii 90-100 g brânză de capră tăiată în bucăţi 1 linguriţă cu rozmarin sare şi piper 1-2 linguriţe cu ulei de măsline Mod de […]
Tarta cu legume si branza tofu
Tarta cu legume si branza tofu din: foitaj, ciuperca, praz, morcov, rosii, dovlecei, cartofi, branza tofu, sare, ulei. Ingrediente: 1 rulou de foitaj l ciupercă mare 1 praz 1 morcov 3 roşii 2 dovlecei mici 3 cartofi mici 100 g brânză tofu 2 linguri ulei sare Mod de preparare: După ce s-au curăţat cartofii, […]
Pofta buna!