Tartă cu legume si branză de vaci

Printeaza

Tartă cu legume si branză de vaci faina, branza de vaci, unt, drojdie, sare, rosii, masline, ardei gras, ciuperci, boabe de porumb, cascaval, oua, ulei

Ingrediente:Tartă cu legume si branză de vaci

pentru aluat:

  • 250 g făină
  • 250 g brânză de vaci
  • 250 g unt
  • 10 g drojdie
  • sare

pentru umplutură:

  • 200 g roşii
  • 100 g măsline
  • un ardei gras ro­şu
  • 100 g ciuperci
  • 100 g boabe de porumb
  • 200 g caşcaval
  • 3 ouă
  • ulei

 

Mod de preparare:

In­tr-un vas se ames­tecă bine untul cu brânza de vaci, adăugându-se drojdia, sarea şi făina.

Se omo­genizează şi se în­tinde aluatul într-o formă de tartă un­să cu ulei.

Legu­mele se taie în cubuleţe (excep­tând ciupercile, care se feliază, şi boabele de po­rumb), iar caşca­valul se dă pe râ­zătoare. Se ames­tecă bine legumele, caşca­valul şi ouăle.

Această compozi­ţie se aşază peste aluat, se nive­lează şi se lasă în cuptor până când se rumeneşte pu­ţin deasupra.

Se serveşte tăiată în felii, alături de salată.

Tartă cu legume

Tarta_cu_legume.jpg

Pofta buna!

 

 

 

 


poate te intereseaza si:

Tarta cu legume si oua

Tarta cu legume si branza de capra

Tarta cu legume si branza de capra din: aluat, praz, unt, cimbru, lapte, nucsoara, oua, branza de capra, alune de padure, salata de rosii. Ingrediente:  350g de aluat fraged gata întins 500g de praz, feliat foarte subţire 25g de unt 4 fire de cimbru, frunzele culese 300ml de lapte 1/2 nucşoară proaspătă, rasă 4 ouă […]

Tarta cu branza si legume

Tarta cu branza si legume din: cartofi, aluat foietaj, lapte, rosii, branza, rozmarin, sare, piper, ulei de masline. Ingrediente:  500 g cartofi mici 375 g aluat foietaj lapte pentru uns 2-3 roşii 90-100 g brânză de capră tăiată în bucăţi 1 linguriţă cu rozmarin sare şi piper 1-2 linguriţe cu ulei de măsline Mod de […]

 

 

Tarta cu legume si tofu

Tarta cu legume si branza tofu

Tarta cu legume si branza tofu din: foitaj, ciuperca, praz, morcov, rosii, dovlecei, cartofi, branza tofu, sare, ulei. Ingrediente: 1 rulou de foitaj l ciupercă mare 1 praz 1 morcov 3 roşii 2 dovlecei mici 3 cartofi mici 100 g brânză tofu 2 linguri ulei sare   Mod de preparare: După ce s-au curăţat cartofii, […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.