Reteta zilei: Prajitura cu lapte, inghetata de ciocolata si topping de caramel
PrinteazaO reteta de prajitura cu lapte, inghetata de ciocolata si topping de caramel din: oua, fructoza, lapte, faina, vanilie, unt, ingheata de ciocolata si topping de caramel.
Ingrediente:
- 8 oua
- 200 g fructoza
- 1 l lapte
- 12 linguri faina
- aroma vanilie
- 1 pachet de unt
- inghetata de ciocolata
- topping de caramel
Mod de preparare:
Se topeste untul si se lasa la racit. Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma. Se freaca galbenusurile cu fructoza si vanilia intr-un vas mai adanc.
Se adauga untul topit si racit, se incorporeaza faina in aluat, se adauga laptele si la sfarsit se adauga albusurile batute spuma.
Se da la cuptor la foc moderat pentru 30-40 minute.
Se serveste rece cu inghetata de ciocolata si topping de caramel.
Prajitura cu lapte, inghetata de ciocolata si topping de caramel
Pofta buna!