unt, ceapa, spanac, feta, branza cottage. Spanacul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitamina A, vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, calciu, potasiu și magneziu. Brânza feta este o sursă bună de proteine, esențiale pentru dezvoltarea și repararea țesuturilor din corp. Este o sursă […]
Reteta zilei: Prajitura cu lapte, inghetata de ciocolata si topping de caramel
PrinteazaPrajitura cu lapte, inghetata de ciocolata si topping de caramel din: oua, fructoza, lapte, faina, vanilie, unt, ingheata de ciocolata si topping de caramel.
Ingrediente:
- 8 oua
- 200 g fructoza
- 1 l lapte
- 12 linguri faina
- aroma vanilie
- 1 pachet de unt
- inghetata de ciocolata
- topping de caramel
Mod de preparare:
topeste untul si se lasa la racit. separa albusurile de galbenusuri. bat albusurile spuma. freaca galbenusurile cu fructoza si vanilia intr-un vas mai adanc.
adauga untul topit si racit, se incorporeaza faina in aluat, se adauga laptele si la sfarsit se adauga albusurile batute spuma.
da la cuptor la foc moderat pentru 30-40 minute.
serveste rece cu inghetata de ciocolata si topping de caramel.
Prajitura cu lapte, inghetata de ciocolata si topping de caramel
Pofta buna!
Falafel cu Ciuperci – Reteta Autentica
naut, ciuperci, ceapa, usturoi, chimion, coriandru, sare, piper, ulei. Falafel, o specialitate orientală îndrăgită, primește o reinterpretare modernă cu adăugirea de ciuperci. Descoperă secretul preparării unui falafel delicios și nutritiv! Ingrediente: 200g năut uscat 200g ciuperci proaspete, tăiate mărunt 1 ceapă mică, tocată 3 căței de usturoi, […]
Incoming search terms:
- right1zo