Tocana spaniola cu macaroane

Printeaza

Tocana spaniola cu macaroane din: ceafa de porc dezosata, macaroane, ceapa, rosii, pasta de tomate, sofran, usturoi, patrunjel, svaiter, sare, ulei si piper.

Ingrediente:

  • 600 g ceafa de porc dezosata
  • 350 g macaroane
  • 2 cepe
  • 1 conserva mica de rosii decojite
  • 1 lingurita pasta de tomate
  • cateva pistiluri de sofran
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 150 g svaiter ras
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taiati carnea bucati. Curatati si taiati ceapa in solzi. Incingeti uleiul intr-o cratita mare, de fonta, si puneti bucatile de carne sa se rumeneasca, amestecandu-le.

Cand s-au colorat bine, scoateti-le din cratita cu o spumiera. Puneti ceapa in locul lor. Cand incepe sa se rumeneasca, puneti roşiile scurse şi pasta de tomate. Adăugaţi 1,5 1 de apă. Când totul începe să fiarbă, încorporaţi ma­caroanele şi şofranul. Amestecaţi şi puneţi carnea în această supă.

Săraţi şi piperaţi. Lăsaţi compoziţia să fiar­bă, amestecând des, până ce pastele absorb în întregime supa. între timp, curăţaţi şi tocaţi ustu­roiul, iar apoi pătrunjelul.

Când a fiert suficient, adăugaţi în cratiţă usturoiul tocat şi pătrunjelul, şi amestecaţi. Răsturnaţi totul într un vas de servire preîncălzit. Serviţi imediat, cu şvaiţer ras.

Tocana spaniola cu macaroane

Tocana spaniola cu macaroane

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.