Tocana spaniola cu macaroane
PrinteazaTocana spaniola cu macaroane din: ceafa de porc dezosata, macaroane, ceapa, rosii, pasta de tomate, sofran, usturoi, patrunjel, svaiter, sare, ulei si piper.
Ingrediente:
- 600 g ceafa de porc dezosata
- 350 g macaroane
- 2 cepe
- 1 conserva mica de rosii decojite
- 1 lingurita pasta de tomate
- cateva pistiluri de sofran
- 2 catei de usturoi
- 1/2 legatura de patrunjel
- 150 g svaiter ras
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taiati carnea bucati. Curatati si taiati ceapa in solzi. Incingeti uleiul intr-o cratita mare, de fonta, si puneti bucatile de carne sa se rumeneasca, amestecandu-le.
Cand s-au colorat bine, scoateti-le din cratita cu o spumiera. Puneti ceapa in locul lor. Cand incepe sa se rumeneasca, puneti roşiile scurse şi pasta de tomate. Adăugaţi 1,5 1 de apă. Când totul începe să fiarbă, încorporaţi macaroanele şi şofranul. Amestecaţi şi puneţi carnea în această supă.
Săraţi şi piperaţi. Lăsaţi compoziţia să fiarbă, amestecând des, până ce pastele absorb în întregime supa. între timp, curăţaţi şi tocaţi usturoiul, iar apoi pătrunjelul.
Când a fiert suficient, adăugaţi în cratiţă usturoiul tocat şi pătrunjelul, şi amestecaţi. Răsturnaţi totul într un vas de servire preîncălzit. Serviţi imediat, cu şvaiţer ras.
Tocana spaniola cu macaroane
Poftă bună!