Pasta de somon afumat

Printeaza

O reteta de pasta de somon afumat din: fasole boabe alba, verdeturi, suc de lamaie, somon afumat, sare si piper. Din bucăţele de somon afumat amestecate cu verdeţuri aromate şi fasole albă se obţine un pate delicios. Inlocuind brânza dulce şi moale cu fasole albă, obţineţi un produs cu un conţinut mai mic de grăsimi, dar în acelaşi timp foarte săţios.

Ingrediente:Pasta de somon afumat

  • 200 g fasole boabe albă, din conservă, scursă
  • 2 linguri verdeţuri proaspete tocate, cum ar fi hasmaţuchi, mărar şi pătrunjel
  • sucul de la 1/2 lămâie
  • 200 g somon afumat
  • sare şi piper negru

garnitura:

  • toast, biscuiţi sau crudităţi

 

Mod de preparare:

Se amestecă fasolea, verdeţurile, sucul de lămâie şi somonul într-un blender sau cu un mixer până se formează un amestec omogen.

Se adaugă sare şi piper negru după gust, apoi se transferă pasta în vasul în care se va servi. Se lasă la rece între 30 de minute şi 1 oră. Se serveşte cu pâine neagră prăjită, biscuiţi săraţi sau crudităţi.

Este foarte bun mai ales proaspăt.

Pasta de somon afumat

Pasta de somon afumat

 

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.