Sfecla umpluta cu nuci

Printeaza

Sfecla umpluta cu nuci din: sfecla rosie,  nuci, ceapa, ulei, sare si piper.

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Sfecla umpluta cu nuci: Alegi sfecle mici de aceeaşi mărime şi le speli bine cu peria. Le fierbi în apă cu sare, le cureţi de coajă, faci un capac şi scobeşti cu o linguriţă mie­zul.

Laşi pereţii cu grosimea de 1 cm. Umpli cu nucă măci­nată sau pisată.

Cureţi, speli, toci julien ceapa, o căleşti în ulei, adaugi restul de nuci şi stingi cu puţină apă.

Pui sfeclele în acest sos şi dai la cuptor 20 minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

Pui Cu Lavandă și Miere: Reteta cu Un Gust Desăvârșit

Pui Cu Lavandă și Miere: Reteta cu Un Gust Desăvârșit din: piept de pui, miere, ulei de masline, lavanda. Puiul cu lavandă și miere este o rețetă inedită care aduce împreună aromele delicate ale lavandei cu dulceața naturală a mierii. Această combinație surprinzătoare creează un preparat deosebit, perfect pentru a impresiona papilele gustative. Pentru a […]

Ceai de Levănțică și Mușețel – Elixirul Liniștitor pentru Somn

Ceai de Levănțică și Mușețel – Elixirul Liniștitor pentru Somn din: flori de levantica, flori de musetel, apa. Ceaiul de levănțică și mușețel este o băutură relaxantă și aromatică, perfectă pentru cei care doresc să se destindă și să obțină un somn odihnitor. Combinația de flori de levănțică și mușețel creează un ceai cu proprietăți […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.