Pui Cu Lavandă și Miere: Reteta cu Un Gust Desăvârșit din: piept de pui, miere, ulei de masline, lavanda. Puiul cu lavandă și miere este o rețetă inedită care aduce împreună aromele delicate ale lavandei cu dulceața naturală a mierii. Această combinație surprinzătoare creează un preparat deosebit, perfect pentru a impresiona papilele gustative. Pentru a […]
Sfecla umpluta cu nuci
PrinteazaSfecla umpluta cu nuci din: sfecla rosie, nuci, ceapa, ulei, sare si piper.
Ingrediente:
- 1,5 kg sfeclă roşie
- 350 g nuci măcinate
- 400 g ceapă
- 150 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Sfecla umpluta cu nuci: Alegi sfecle mici de aceeaşi mărime şi le speli bine cu peria. Le fierbi în apă cu sare, le cureţi de coajă, faci un capac şi scobeşti cu o linguriţă miezul.
Laşi pereţii cu grosimea de 1 cm. Umpli cu nucă măcinată sau pisată.
Cureţi, speli, toci julien ceapa, o căleşti în ulei, adaugi restul de nuci şi stingi cu puţină apă.
Pui sfeclele în acest sos şi dai la cuptor 20 minute.
Pofta buna!
Ceai de Levănțică și Mușețel – Elixirul Liniștitor pentru Somn
Ceai de Levănțică și Mușețel – Elixirul Liniștitor pentru Somn din: flori de levantica, flori de musetel, apa. Ceaiul de levănțică și mușețel este o băutură relaxantă și aromatică, perfectă pentru cei care doresc să se destindă și să obțină un somn odihnitor. Combinația de flori de levănțică și mușețel creează un ceai cu proprietăți […]