Frigarui
PrinteazaO reteta delicioasa de frigarui din: carne de porc, carne de vita, carne de pui, ceapa, usturoi, kaizer, sare, piper si coriandru.
- 250 g carne porc
- 250 g carne vită
- 250 g carne pui
- 3 cepe
- 5 căţei de usturoi
- câteva felii de kaizer
- sare
- piper
- puţin coriandru
Mod de preparare:
Tranşezi carnea în bucăţi egale. Tai ceapa pătrăţele. într-o jumătate de litru de apă pui sare mai multă, ceapă, usturoi tăiat, coriandru, piper şi carne. După 4 ore, carnea va fi aromată, aşa că o poţi scurge de apă.
Pe frigărui înşiri câte o bucată de carne, una de kaizer şi una de ceapă, până se completează toate frigăruile. Le pui la fript pe grătar, până se rumenesc.
Sunt bune calde, pe un pat de salată verde. Ornezi cu felii de ardei roşu şi frunze de pătrunjel.
Pofta buna!