Frigarui

Printeaza

O reteta delicioasa de frigarui din: carne de porc, carne de vita, carne de pui, ceapa, usturoi, kaizer, sare, piper si coriandru.

Ingrediente: Frigarui

  • 250 g carne porc
  • 250 g carne vită
  • 250 g carne pui
  • 3 cepe
  • 5 căţei de usturoi
  • câteva felii de kaizer
  • sare
  • piper
  • puţin coriandru

 

Mod de preparare:

Tranşezi car­nea în bucăţi egale. Tai ceapa pătrăţele. într-o jumătate de li­tru de apă pui sare mai multă, ceapă, usturoi tăiat, coriandru, piper şi carne. După 4 ore, car­nea va fi aromată, aşa că o poţi scurge de apă.

Pe frigărui înşiri câte o bucată de carne, una de kaizer şi una de ceapă, până se completează toate frigăruile. Le pui la fript pe grătar, până se rumenesc.

Sunt bune calde, pe un pat de salată verde. Ornezi cu felii de ardei roşu şi frunze de pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.