Supa-crema cu crenvursti

Printeaza

O reteta gustoasa de supa-crema cu crenvusti, cartofi, morcovi, telina, radacina pastarnac, ceapa, smantana, oua, lapte si ulei.

Ingrediente:Supa-crema cu crenvursti

  • 5-6 crenvurşti
  • 600 g cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ţelină
  • 1 rădăcină de păstârnac
  • 2 cepe
  • 100 g smântână
  • 2 ouă
  • 1 ceşcuţă cu lapte
  • ulei

 

Mod de preparare:

Curăţă legumele şi pune-le la fiert întregi, în apă cu sare. După ce au fiert, scurge-le şi pasează-le cu furculiţa, mai puţin morcovii, sau trece-le printr-o sită deasă.

Subţiază treptat cu supa în care au fiert legumele şi continuă fierberea încă 15 minute, între timp, amestecă laptele cu ouăle bătute spumă împreună cu smântână. Crema astfel obţinută toarn-oîn supă.

Adaugă morcovii întregi şi crenvurştii rumeniţi separat. Lasă să mai dea în câteva clocote. Potriveşte gustul de sare şi opreşte focul.

Supa-crema cu crenvursti

Supa-crema cu crenvursti

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O supa foarte buna

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.