Salata greceasca

Printeaza

Salata greceasca

Salata greceasca

Ingrediente:

  • 2-3 rosii
  • 3-4 castraveti
  • 1 ceapa mare rosie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 g masline
  • 300 g branza sarata sau feta
  • busuioc uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală roşiile, castraveţii şi ceapa şi se lasă să se scurgă de apă pe un prosop absor­bant de bucătărie. Roşiile se taie rondele, castraveţii se taie felii subţiri, ceapa se taie solzişori şi se amestecă într-un bol cu puţin ulei de măsline.

Se adaugă sarea şi piperul, după preferinţe. Se adaugă şi brânza tăiată cubuleţe şi măslinele cu sau fără sâmburi, cum doriţi, şi se presară busuioc uscat sau proaspăt dacă aveţi la frigider.

Această salată se poate servi cu pâine neagră sau cu seminţe şi ţine loc şi de garni­tură la friptura de pui sau de curcan, preparată în funcţie de preferinţe.

Salata greceasca

Salata_greceasca1.jpgSalata_greceasca2.jpgSalata_greceasca.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.