Carne de porc cu usturoi verde

Printeaza

O reteta de carne de porc cu usturoi verde din: carne de porc, usturoi verde, ulei de arahide, sos de soia, vin rosu, faina, bicarbonat, ou si sare.

Carne de porc cu usturoi verde

Ingrediente:

  • 500 g carne de porc
  • 175 g usturoi verde
  • 2 linguri ulei de arahide
  • 3 linguriţe sos de soia
  • 1 lingură vin roşu
  • 2 linguriţe faină
  • bicarbonat
  • 1 ou
  • sare

Mod de preparare:

Carnea, tăiată felii subţiri, se trece printr-un amestec de ou cu faină dizolvată în apă şi se prăjeşte, pe ambele feţe, în ulei bine încins.

Se adaugă sosul dc soia şi vinul, amestecându-se uşor. Se pun usturoiul spălat, tăiat fâşii pc lung, sarea şi bicarbonatul. Se prepară la foc iute, amestecând periodic, până ce camea este bine făcută.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • friptura de porc cu usturoi verde

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.