Carne de porc cu usturoi verde
PrinteazaO reteta de carne de porc cu usturoi verde din: carne de porc, usturoi verde, ulei de arahide, sos de soia, vin rosu, faina, bicarbonat, ou si sare.
Ingrediente:
- 500 g carne de porc
- 175 g usturoi verde
- 2 linguri ulei de arahide
- 3 linguriţe sos de soia
- 1 lingură vin roşu
- 2 linguriţe faină
- bicarbonat
- 1 ou
- sare
Mod de preparare:
Carnea, tăiată felii subţiri, se trece printr-un amestec de ou cu faină dizolvată în apă şi se prăjeşte, pe ambele feţe, în ulei bine încins.
Se adaugă sosul dc soia şi vinul, amestecându-se uşor. Se pun usturoiul spălat, tăiat fâşii pc lung, sarea şi bicarbonatul. Se prepară la foc iute, amestecând periodic, până ce camea este bine făcută.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- friptura de porc cu usturoi verde