File de porc cu legume

Printeaza

File de porc cu legumeCuptorul se încinge la 200 °C. Se spală şi se curăţă 300 g roşii cherry, 1 dovlecel, 1 fir praz, 1 bulb de fenicul. Roşiile se taie jumătăţi, feniculul şi dovleceii felii, prazul în rondele. Se toacă 1/2 legătură rozmarin, 2 căţei de usturoi şi 1 ceapă.

Se taie în trei o bucată de 600 g file de porc, sare şi piper. Se amestecă legumele pregătite cu verdeaţă, ceapă, usturoi şi 2 linguri capere, se sărează, se piperează şi se aşază într-o formă de sufleu unsă. Se pune dea­supra carnea.

Se toarnă 100 ml supă de legume şi se coace friptura la cuptor cca 25-30 min. Se toacă 1/2 legătură salvie şi se amestecă împreună cu 2 lin­guri muştar, 1 lingură unt, 2 linguri pesmet, 1 ou, 1 gălbenuş. Se aşază compoziţia pe bucata de carne şi se gratinează la cuptor cca 3 min.

File de porc cu legume

File de porc cu legume

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.