Salată de heringi cu ruccola

Printeaza

Se opăresc 300 g roşii cherry şi se decojesc. Se decojeşte 1 fruct de mango, pulpa se taie în felii de pe sâmbure şi apoi se taie fâşii. Se rup fâşii 120 g ruccola.

Se încinge grilul cuptorului, se taie felii 200 g pâine ciabatta, se unge cu 3 linguri ulei şi se frige pe grătar. Se toacă 1 ceapă. Se încing 2 linguri ulei şi se toacă ceapa; se adaugă roşii şi se călesc cca 2 min. Se sărează şi se piperează.

Se taie bucăţi 4 fileuri de hering afumat. Se pregăteşte un dressing din 4 linguri ulei, 2 linguri oţet, 1 lingură suc de lămâie, 1 praf zahăr, sare şi piper. Se adaugă 2 linguri capere (de la borcan), roşii, ruccola, mango şi heringii şi se aşază deasupra pâine

Salată de heringi cu ruccola

Salată de heringi cu ruccola

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.