Salată de heringi cu ruccola
PrinteazaSe opăresc 300 g roşii cherry şi se decojesc. Se decojeşte 1 fruct de mango, pulpa se taie în felii de pe sâmbure şi apoi se taie fâşii. Se rup fâşii 120 g ruccola.
Se încinge grilul cuptorului, se taie felii 200 g pâine ciabatta, se unge cu 3 linguri ulei şi se frige pe grătar. Se toacă 1 ceapă. Se încing 2 linguri ulei şi se toacă ceapa; se adaugă roşii şi se călesc cca 2 min. Se sărează şi se piperează.
Se taie bucăţi 4 fileuri de hering afumat. Se pregăteşte un dressing din 4 linguri ulei, 2 linguri oţet, 1 lingură suc de lămâie, 1 praf zahăr, sare şi piper. Se adaugă 2 linguri capere (de la borcan), roşii, ruccola, mango şi heringii şi se aşază deasupra pâine
Salată de heringi cu ruccola
Pofta buna!