Macaroane cu branză, cascaval si rosii cherry
PrinteazaMacaroane cu branză, cascaval si rosii cherry din: amcaroane, sare, rosii cherry, ceapa, ulei, oua, rosii, piper, cascaval.
- 250 g macaroane
- sare
- 200 g roşii cherry
- 1 ceapă
- 2 linguri ulei
- 5 ouă
- 250 ml sos de roşii de la borcan
- piper
- 100 g caşcaval ras
Mod de preparare:
Pastele se fierb într-o cantitate mare de apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se spală roşiile şi se taie jumătăţi. Se toacă ceapa şi se căleşte în ulei încins.
Se încinge cuptorul la 200 °C. Se scurg pastele şi se amestecă împreună cu ceapa tocată şi jumătăţile de roşii. Se aşază totul într-o formă de sufleu bine unsă. Se bat ouăle împreună cu sosul de roşii, se sărează, se piperează şi se toarnăpeste paste.
Se presară caşcaval şi se coace la cuptor 15-20,min. Se scoate şi se ornează eu rondele de ceapă verde.
Pofta buna!