Macaroane cu branză, cascaval si rosii cherry

Printeaza

Macaroane cu branză, cascaval si rosii cherry din: amcaroane, sare, rosii cherry, ceapa, ulei, oua, rosii, piper, cascaval.

 

Macaroane cu branză, cascaval si rosii cherry Ingrediente:

  • 250 g macaroane
  • sare
  • 200 g roşii cherry
  • 1 ceapă
  • 2 linguri ulei
  • 5 ouă
  • 250 ml sos de roşii de la borcan
  • piper
  • 100 g caşcaval ras

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb într-o cantitate mare de apă cu sare, conform indi­caţiilor de pe ambalaj. Se spală roşiile şi se taie jumătăţi. Se toacă ceapa şi se căleşte în ulei încins.

Se încinge cuptorul la 200 °C. Se scurg pas­tele şi se amestecă îm­preună cu ceapa tocată şi jumătăţile de roşii. Se aşa­ză totul într-o formă de su­fleu bine unsă. Se bat ouăle împreună cu sosul de roşii, se sărează, se piperează şi se toarnăpeste paste.

Se presară caşcaval şi se coace la cuptor 15-20,min. Se scoate şi se ornea­ză eu rondele de ceapă verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.