Aripioare de pui delicioase şi picante
PrinteazaAripioare de pui delicioase şi picante din: aripioare de pui, usturoi, boia iute, boia dulce, patrunjel, sare si piper.
Ingrediente:
- 16 aripioare de pui
- 1 lingură praf de usturoi
- 1 lingură boia iute
- 1 linguriţă boia dulce
- 1 legătură pătrunjel
- sare şi piper
Mod de preparare:
Pârleşte aripile de pui la flacără şi spală-le bine pentru a îndepărta puful ars.
Amestecă praful de usturoi cu boiaua iute şi cu cea dulce. Presară aripile de pui cu amestecul obţinut, sărează şi piperează, după gust.
Pune aripioarele pe o farfurie, adaugă pătrunjelul întreg şi lasă totul să se odihnească 10 minute pentru a se întrepătrunde aromele.
Aşază grătarul la distanţă mică de jar, pune aripioarele pe el când s-a încins şi frige-le în total câte 4 minute pe fiecare parte, întorcându-le de câte două ori în acest timp.
Serveşte aripioarele de pui fierbinţi, ca antreu sau ca gustare.
Aripioare de pui delicioase şi picante
Poftă bună!