Aripioare de pui delicioase şi picante

Printeaza

Aripioare de pui delicioase şi picante din: aripioare de pui, usturoi, boia iute, boia dulce, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:

  • 16 aripioare de pui
  • 1 lingură praf de usturoi
  • 1 lingură boia iute
  • 1 linguriţă boia dulce
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Pârleşte aripile de pui la flacără şi spală-le bine pentru a îndepărta puful ars.

Amestecă praful de usturoi cu boiaua iute şi cu cea dulce. Presară aripile de pui cu amestecul obţinut, sărează şi piperează, după gust.

Pune aripioarele pe o farfurie, adaugă pătrunjelul în­treg şi lasă totul să se odihnească 10 minute pentru a se întrepătrunde aromele.

Aşază grătarul la distanţă mică de jar, pune aripioarele pe el când s-a încins şi frige-le în total câte 4 minute pe fiecare parte, întorcându-le de câte două ori în acest timp.

Serveşte aripioarele de pui fierbinţi, ca antreu sau ca gustare.

Aripioare de pui delicioase şi picante

Poftă bună!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.