Ciocanele de pui cu varza de Bruxelles din: ciocanele de pui, varza de Bruxelles, lamaie, ulei, ardei, rosii, conopida, cartofi, sare, piper. Ingrediente: 4-5 ciocănele de pui 100 g varză de Bruxelles 1/2 lămâie 50 ml ulei 1 ardei roşu 2-3 roşii 1 conopidă 2 cartofi sare piper Mod de preparare: Condimentezi ciocănelele cu sare […]
Ciocănele de pui glasate cu muştar şi lămaie
PrinteazaO reteta de ciocanele de pui glasate cu mustar si lamaie din: ciocanele de pui, lamaie, seminte de mustar, miere, mustar dulce, sare si piper.
- 8 ciocănele de pui
- 2 lămâi
- 1 linguriţă seminţe de muştar
- 2 linguri muştar dulce
- 1 linguriţă miere
- sare şi piper
Mod de preparare:
Crestează puţin, pe diagonală, ciocănelele de pui şi pune-le pe o farfurie.
Amestecă muştarul dulce cu zeama de la lămâi, cu mierea, seminţele de muştar, sare şi piper, după gust.
Unge ciocănelele cu crema de muştar şi lasă-le 1 oră să se marineze în frigider.
Frige-le circa 15 minute, întorcându-le frecvent, şi, când sunt gata, unge-le din nou cu marinata rămasă.
Serveşte-le imediat, fierbinţi, cât sunt încă crocante la exterior şi suculente în interior.
Ciocănele de pui glasate cu muştar şi lămâie
Poftă bună!
Poate te intereseaza si:
Ciocanele de pui cu sos de arahide
Ciocanele de pui cu sos de arahide din: usturoi, ghimbir, limeta, sos de chili, sos de soia, miere, zahar brun, ulei de susan, ulei, unt de arahide, apa calda, coriandru, ciocanele de pui, orez. Ingrediente: 1 catel de usturoi 1 buc ghimbir proaspat ½ limeta, sucul stors ½ lingura sos de chili sau sriracha […]
Pofta buna!