Ciocanele de pui cu varza de Bruxelles din: ciocanele de pui, varza de Bruxelles, lamaie, ulei, ardei, rosii, conopida, cartofi, sare, piper. Ingrediente: 4-5 ciocănele de pui 100 g varză de Bruxelles 1/2 lămâie 50 ml ulei 1 ardei roşu 2-3 roşii 1 conopidă 2 cartofi sare piper Mod de preparare: Condimentezi ciocănelele cu sare […]
Ciocănele de pui glasate cu muştar şi lămaie
PrinteazaCiocănele de pui glasate cu muştar şi lămaie din: ciocanele de pui, lamaie, seminte de mustar, miere, mustar dulce, sare si piper.
Ingrediente:
- 8 ciocănele de pui
- 2 lămâi
- 1 linguriţă seminţe de muştar
- 2 linguri muştar dulce
- 1 linguriţă miere
- sare şi piper
Mod de preparare:
Crestează puţin, pe diagonală, ciocănelele de pui şi pune-le pe o farfurie.
Amestecă muştarul dulce cu zeama de la lămâi, cu mierea, seminţele de muştar, sare şi piper, după gust.
Unge ciocănelele cu crema de muştar şi lasă-le 1 oră să se marineze în frigider.
Frige-le circa 15 minute, întorcându-le frecvent, şi, când sunt gata, unge-le din nou cu marinata rămasă.
Serveşte-le imediat, fierbinţi, cât sunt încă crocante la exterior şi suculente în interior.
Ciocănele de pui glasate cu muştar şi lămâie
Poftă bună!
Ciocanele de pui cu sos de arahide
Ciocanele de pui cu sos de arahide din: usturoi, ghimbir, limeta, sos de chili, sos de soia, miere, zahar brun, ulei de susan, ulei, unt de arahide, apa calda, coriandru, ciocanele de pui, orez. Ingrediente: 1 catel de usturoi 1 buc ghimbir proaspat ½ limeta, sucul stors ½ lingura sos de chili sau sriracha […]
Pofta buna!