Sandviş cu pui şi mozzarella
PrinteazaSe taie în două pe lung 1/2 baghetă mare şi se scobeşte de miez. Se taie cuburi 3 roşii. Se taie bucăţele 350 g piept de pui fiert sau fript pe grătar. Se rad 150 g morcovi. Partea de jos a pâinii se unge cu 3 linguri maioneză şi se aşază deasupra frunze de salată eisberg.
Se repartizează apoi cuburi de roşii, carne de pui şi morcovi raşi. Se acoperă cu 200 g mozzarella feliată; se sărează şi se piperează. Se presară frunzuliţe de busuioc proaspăt.
Se aşază căpăcelul de păine, se presează uşor; se înfăşoară sandvişul în folie de aluminiu şi se taie bucăţi. Apoi se îndepărtează folia de pe fiecare bucată.
Sandviş cu pui şi mozzarella
Poftă bună!