Sandviş cu pui şi mozzarella

Printeaza

Se taie în două pe lung 1/2 baghetă mare şi se scobeşte de miez. Se taie cuburi 3 roşii. Se taie bucăţele 350 g piept de pui fiert sau fript pe grătar. Se rad 150 g morcovi. Partea de jos a pâinii se unge cu 3 linguri maioneză şi se aşază deasupra frunze de salată eisberg.

Se repartizează apoi cuburi de roşii, carne de pui şi morcovi raşi. Se acoperă cu 200 g mozzarella feliată; se sărează şi se piperează. Se presară frunzuliţe de busuioc proaspăt.

Se aşază căpăcelul de păine, se presează uşor; se înfăşoară sandvişul în folie de aluminiu şi se taie bucăţi. Apoi se îndepărtează folia de pe fieca­re bucată.

Sandviş cu pui şi mozzarella

Sandviş cu pui şi mozzarella

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.