Ghiveci cu pulpa de porc

Printeaza

O reteta delicioasa de ghiveci cu pulpa de porc, cartofi, vanata, dovleceil, morcov, mazare, fasole verde, ceapa, usturoi, ardei gras, patrunjel, sare, piper, bulion, ulei.

Ingrediente: Ghiveci cu pulpa de porc

  • 1 kg pulpă de porc
  • 1 kg cartofi
  • 1  vânătă
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • o mână de mazăre
  • o mână de fa­sole verde
  • o ceapă
  • 3-4 căţei de usturoi
  • un ardei gras
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • două linguri de bulion
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se curăţă legumele şi se taie.. Carnea se taie în bucăţi şi se pune la prăjit într-o cratiţa cu ulei, apoi se adaugă ceapa, morcovii şi ar­deiul gras. Se pun două căni de apă, iar când începe să fiarbă, se adaugă celelalte le­gume, sare şi piper şi se lasă pe foc circa 30 de minute.

Când carnea şi legumele sunt fierte, se pun pătrun­jelul şi bulionul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.