Ghiveci cu pulpa de porc
PrinteazaO reteta delicioasa de ghiveci cu pulpa de porc, cartofi, vanata, dovleceil, morcov, mazare, fasole verde, ceapa, usturoi, ardei gras, patrunjel, sare, piper, bulion, ulei.
- 1 kg pulpă de porc
- 1 kg cartofi
- 1 vânătă
- 1 dovlecel
- 1 morcov
- o mână de mazăre
- o mână de fasole verde
- o ceapă
- 3-4 căţei de usturoi
- un ardei gras
- pătrunjel
- sare
- piper
- două linguri de bulion
- ulei
Mod de preparare:
Se curăţă legumele şi se taie.. Carnea se taie în bucăţi şi se pune la prăjit într-o cratiţa cu ulei, apoi se adaugă ceapa, morcovii şi ardeiul gras. Se pun două căni de apă, iar când începe să fiarbă, se adaugă celelalte legume, sare şi piper şi se lasă pe foc circa 30 de minute.
Când carnea şi legumele sunt fierte, se pun pătrunjelul şi bulionul.
Pofta buna!